Klaas Toes

Al meer dan 30 jaar help ik bedrijven en overheid om hun Human Capital Strategies, Leadership, Change and Sales te implementeren. Als leereconoom heb ik de implementatie van programma's ondersteund met harde gegevens over Business Impact en ROI. Het feit dat de waarde van het leren voor mensen, organisaties en maatschappij in financiële termen nooit tastbaar was, heeft mij in 1998 gemotiveerd om als CEO van ROI Institute Europe een groep klanten te verzamelen die op dat moment met een onbekende bestemming reisden: People Analytics.

Early adopters zoals ABN AMRO, Microsoft, Peugeot en Sodexo hebben mij geholpen om een People Analytics-oplossing te ontwikkelen die gevalideerd en goedgekeurd is door de unieke combinatie van wetenschap (Amsterdam University, VU) en business. In 2012 werden wij de Europese partner van het ROI Institute en publiceerde ik mijn eerste boek De Waarde van Leren.

Ik geef regelmatig lezingen en keynotes over o.a. People Analytics, Strategic People Analytics, De waarde van leren, Business Alignment en Rendement van leren.

Interesse of meer weten? Neem dan contact met mij op.

 

Niels Joosten